1. Bloodstained: Ritual of the Night uitgesteld naar 2019

Bloodstained: Ritual of the Night uitgesteld naar 2019

Game komt niet meer naar de Vita

Bloodstained: Ritual of the Night is uitgesteld en komt nu pas ergens in 2019 uit.

Dat maakte producent Koji Igarashi bekend via een nieuwe Kickstarter-update. De reden van het uitstel is dat de ontwikkelaar de feedback van spelers van de bèta wil meenemen in de ontwikkeling van het spel.

Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat de game niet meer naar de Vita komt, omdat die handheld niet meer volledig wordt ondersteund door Sony. Mensen die via Kickstarter geld hebben overgemaakt voor de Vita-versie, kunnen een ander platform kiezen of hun geld terugkrijgen.

Bloodstained: Ritual of the Night moet nu ergens in 2019 op PlayStation 4, Xbox One, pc, Mac en Switch verschijnen. De game wordt ontwikkeld door Inti Creates en uitgegeven door 505 Games, en geproduceerd door Koji Igarashi, de producent van de Castlevania-reeks. Het spel is in 2015 via Kickstarter gefinancierd en haalde in totaal zo'n 5,5 miljoen dollar op.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Jammer dat we langer moeten wachten, ik kijk hier erg naar uit.
    Maar als ze de best mogelijke game afleveren op deze manier, is het wachten met een goede reden.
  • Kan het wel begrijpen van de Vita. Het systeem is al 2 maanden compleet gehackt en Sony heeft nog steeds niks gedaan. Het is dood klaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren