1. Bloodstained: Ritual of the Night verschijnt volgende maand

Bloodstained: Ritual of the Night verschijnt volgende maand

Voor PS4, Xbox One, Switch en pc

Op 18 juni komt Bloodstained: Ritual of the Night uit op PS4, Xbox One en pc.

Dat hebben ontwikkelaar Inti Creates en uitgever 505 Games bekendgemaakt. De Switch-versie volgt een week later op 25 juni.

De game werd in 2015 al gefinancierd via Kickstarter, dus voor veel fans is het een opluchting om eindelijk een releasedatum te hebben. Naast de releasedatum is ook een nieuwe trailer uitgegeven, die hieronder te bekijken valt.

De game heeft veel van zijn populariteit te danken aan zijn producent. Dat is namelijk Koji Igarashi, die ook aan de Castlevania-reeks werkte.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Deze komt zeker in huis! :D
  • Ik wacht even de reviews van de Switch versie af. De eerdere vroege demo versie die de pers mocht testen was namelijk verschrikkelijk slecht qua kwaliteit.
  • Als je fan bent van de castlevania's op bijvoorbeeld psx en gba, is dit dan een aanrader? Of is dit qua kwaliteit beduidend minder?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren