1. Bloody Palace-dlc komt naar Devil May Cry 5

Bloody Palace-dlc komt naar Devil May Cry 5

Waarschijnlijk is dit de laatste dlc die uitkomt voor Devil May Cry 5

De gamemodus Bloody Palace komt niet alleen terug naar Devil May Cry 5, maar de dlc is ook nog eens gratis. In de modus is het de bedoeling om met één leven zoveel mogelijk vijanden dood te maken, terwijl de levels steeds moeilijker worden. De gratis update is vanaf april te downloaden.

Het is mogelijk om als Dante, Nero of V te spelen, maar heel veel meer is er niet bekend over de modus. Dataminers hebben wel een aantal bestanden op weten te graven. Hieruit kunnen we constateren dat de modus misschien een multiplayer-versie zal bevatten. Dit zal waarschijnlijk gebaseerd worden op matchmaking.

Devil May Cry 5

Dit is niet het enige wat dataminers gevonden hebben. [SPOILER] In de loop wat het spel kom je erachter dat Vergil de gebeurtenissen uit de eerste Devil May Cry heeft overleefd. Hij wist deze te overleven door zichzelf met zijn Yamato-zwaard te steken. Hierdoor splitsten zijn mensenvorm en demonenvorm. De mensenvorm werd V en de demonenvorm werd Urizen, de grootste slechterik uit de game. Aan het eind van de game vormen deze samen weer Vergil.

Veel fans vragen zich af of Vergil weer speelbaar wordt in de toekomst. Het antwoord is simpelweg nee. Vergil is misschien in de vorige games speelbaar, maar door zijn rol als slechterik is dat in Devil May Cry 5 niet mogelijk. Hij is wel speelbaar als zijn menselijke vorm V. Toch sluit dat niks volledig uit. Het kan namelijk heel goed zijn dat Vergil wel speelbaar wordt in de Bloody Palace-dlc. Dit kan echter niet met zekerheid gezegd worden. [EINDE SPOILER]

Het is dus een kwestie van wachten tot de update uitkomt. Dit is volgens Capcom ook direct de laatste, dus alles waar we op hopen, moet in deze update voorkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Dit straks afwisselen met Sekiro. Wat een game maand!

    Vergil, Trish en Lady zullen op den duur ook wel speelbaar zijn. Misschien met deze dlc of een andere, maar kan mij niet voorstellen dat dat niet gaat gebeuren.
  • Zeer goede game maand devil may cry 5 is super wel lastig ben ook net met 4 ook weer begonnen en sekiro ook al gepreordeed. Super games. En game pass veel leuke extra's.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren