1. Bloomberg: ‘Volgende PS5-aankondiging voorlopig gepland voor augustus’

Bloomberg: ‘Volgende PS5-aankondiging voorlopig gepland voor augustus’

State of Play niet het enige PlayStation-nieuws deze maand

Sony doet deze maand mogelijk nog een grote aankondiging rondom de PlayStation 5. Dat laat een medewerker van Sony weten aan Bloomberg.

“Een PlayStation-medewerker, die vroeg anoniem te blijven omdat het plan nog niet is aangekondigd, zei dat Sony’s volgende aankondiging rondom de Playstation 5 voorlopig is gepland voor deze maand” meldt Bloomberg. “Het bedrijf wil twee versies van de console uitbrengen, een met een Blu-ray disk-drive en een zonder, maar het moet de prijs voor elk model nog aankondigen.”

Gisteren werd aangekondigd dat Sony donderdag een State of Play organiseert die ‘geen grote PlayStation 5-aankondigen’ bevat, waaronder wanneer de pre-orders live gaan. Mogelijk deelt Sony die informatie dus alsnog in augustus.

Tot slot zegt Macquarie Capital-analist Damian Thong in een interview met Bloomberg dat hij verwacht dat de diskloze PlayStation 5 400 dollar kost en die met disk drive 500 dollar. Een daadwerkelijk prijs is nog niet bekend.

De PlayStation 5 lanceert dit najaar. Een releasedatum is nog niet aangekondigd.

PlayStation 5

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • augustus is dus in ieder geval interessant voor zowel de PS4 als de PS5. Een state of play waar de PS4 nog "één keertje" gaat "shinen" en later in augustus meer info over de PS5    500 $/€ vind ik een geloofwaardige en goede prijs voor de disc based versie.
  • Graag meer PS5 nieuws!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren