1. Bluepoint Games toont gameplaydemo Demon's Souls

Bluepoint Games toont gameplaydemo Demon's Souls

Releasedatum nog onbekend

Bluepoint Games heeft een eerste gameplaydemonstratie van Demon's Souls onthuld.

De beelden zijn gecaptured op een PlayStation 5 en tonen onder andere een eindbaasgevecht.

Het spel is verder geheel opnieuw opgebouwd en krijgt een nieuwe 'Fractured Mode'. Spelers kunnen daarbij kiezen tussen twee grafische modi: eentje gericht op graphics en eentje op framerate. De game is exclusief voor PlayStation 5 in ontwikkeling.

Er gingen al geruime tijd geruchten over de remake van Demon’s Souls en de game werd deze zomer tijdens de PlayStation 5-onthulling aangekondigd. Het origineel is ontwikkeld door FromSoftware en verscheen in 2010 voor PlayStation 3. Daarmee stond het spel aan de wieg van het soulslike-genre, waarin spelers tot het uiterste worden gedreven om zo goed mogelijk te worden en steeds een beetje verder weten te geraken in het spel. Na Demon’s Souls ontwikkelde FromSoftware de spirituele opvolger Dark Souls en diens vervolgen, alsmede Sekiro: Shadows Die Twice en het nog niet uitgebrachte Elden Ring.

De remake van Demon’s Souls wordt ontwikkeld door Bluepoint Games, een studio gespecialiseerd in het maken van remakes. Zij hebben onder andere de remakes en remasters van Shadow of the Colossus, de Uncharted-trilogie en Gravity Rush op hun naam staan.

Demon's Souls komt op de PlayStation 5-lancering beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heel blij dat dit een launch titel is!
  • Zag er prachtig uit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren