1. Bluepoint Games ontwikkelt een PlayStation 5-spel

Bluepoint Games ontwikkelt een PlayStation 5-spel

Ook EA werkt aan een PS5-game

Bluepoint Games, onder andere bekend van de ontwikkeling van Shadow of the Colossus HD op de PS4, werkt aan een spel voor PlayStation 5.

Gisteren onthulde Sony dat de PlayStation 5 eind volgend jaar uitkomt. In het artikel van Wired waar diverse details werden gegeven, werd ook gemeld dat Bluepoint aan een PS5-game werkt.

Bluepoints directeur Marco Thrush meldt in het artikel: "We werken aan een grote titel op dit moment. Ik laat je de rest zelf uitvogelen." Om wat voor game het gaat is dus niet bekend, maar gezien Bluepoint vooral remakes van populaire games maakt, hopen veel gamers op internet op een remake van Demon's Souls.

In het artikel wordt overigens ook gemeld dat Electronic Arts aan een PlayStation 5-game werkt. Waarschijnlijk zijn er al diverse third party-ontwikkelaars met PS5-games bezig, aangezien er al PlayStation 5-devkits verspreid zijn.

Shadow of the Colossus

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben benieuwd. Vond de remake van SotC heel erg tof en kwalitatief goed gedaan. Ik hoop eerlijk gezegd niet op een remake van Demon Souls, maar zou bijvoorbeeld een 'nieuwe' Jak & Daxter wel nice vinden. Beetje vergelijkbaar hoe Ratchet & Clank opnieuw op de PS4 uitkwam in het begin van de console.

    Ps. Ik denk dat de laatste zin even moet worden aangepast. "In het artikel wordt overigens ook gemeld dat Electronic Arts aan een PlayStation 5-game werkt. Waarschijnlijk zijn er al diverse third party-ontwikkelaars met PS5-games bezig, aangezien er al PlayStation 4-devkits verspreid zijn." Dat laatste moet uiteraard Playstation 5-devkits zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren