1. Bonuslevel Podcast #10: Hyrule Warriors: Age of Calamity en Switch-gamen in 4K?!

Bonuslevel Podcast #10: Hyrule Warriors: Age of Calamity en Switch-gamen in 4K?!

Mario maar dan haarscherp

Het is weer tijd voor een nieuwe Bonuslevel Podcast! Afgelopen week heeft Nintendo een nieuwe Hyrule Warriors aangekondigd en worden de geruchten van 4K-ondersteuning op de aankomende nieuwe Switch steeds sterker.

Daarom kletsen Lucas, Jacco en Cody deze week over de Zelda spin-off Hyrule Warriors: Age of Calamity (waar we erg zin in hebben), de schaarste van Super Mario 3D All-Stars, 4K-games voor de Switch en de Breath of the Wild-look-a-like Immortals Fenyx Rising. Verder hebben we het over de beste Zelda-dungeons, de papegaai Mellow en MEER!

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • ❤️ T︍︍︍︍ie︍︍︍︍nerkut︍︍︍︍jes wi︍︍︍︍llen h︍︍︍︍arde se︍︍︍︍ks - CLICK

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren