1. Bonuslevel Podcast #11: Super Mario 3D All-Stars Review en Cody die de intro verpest

Bonuslevel Podcast #11: Super Mario 3D All-Stars Review en Cody die de intro verpest

Plus een easter egg IN de podcast

Welkom bij een gloednieuwe, kersverse aflevering van Bonuslevel! Deze week hebben we de uitgebreide review van Super Mario 3D All-Stars, die Lucas al twee weken stiekem speelt.

Is de Mario-bundel een belabberde port of een gouden collectie? Verder hebben we het over achievements, de dood van de 3DS en doen we een Hot of Not voor de Nintendo Direct Mini Partner Showcase. Oh, en Cody's poging om de intro te doen gaat helemaal mis...

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren