1. Bonuslevel Podcast #7:Zelda: Skyward Sword mogelijk naar de Switch en genieten van waterlevels

Bonuslevel Podcast #7:Zelda: Skyward Sword mogelijk naar de Switch en genieten van waterlevels

J'aime l'eau dans les jeux

Ben jij gek op Nintendo en kan jij wel een wekelijkse podcast vol nieuws, Switch-games, retrogames en willekeurige dieren gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de nieuwe Bonuslevel Podcast is nu live!

In deze langste Bonuslevel tot nu toe hebben Lucas, Jacco en Cody het deze week over de geruchten van The Legend of Zelda: Skyward Sword voor de Switch, een collector’s edition voor Breath of the Wild 2, de nieuwe paraltjes uit de Nintendo Indie World-presentatie, onze haat/liefde-relatie met waterlevels en behandelen we uiteraard jullie uitstekende vragen. Woah! Wat een volle podcast!

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren