1. Bonuslevel Podcast #9: Super Mario 3D All-Stars en de evolutie van de Nintendo Direct

Bonuslevel Podcast #9: Super Mario 3D All-Stars en de evolutie van de Nintendo Direct

Eindelijk is de collectie uit de doeken gedaan

Deze week zijn er niet één, maar twee afleveringen van Bonuslevel! We hebben een reguliere aflevering voor je, plus een bonusaflevering over de Mario Direct van donderdagmiddag.

Deze week in Bonuslevelkomt de kersverse Mario Direct aan bod en bespreken Lucas, Jacco en Cody de Super Mario 3D All-Stars-collectie, de nieuwe Game & Watch, de Switch-versie van de Wii U-game Super Mario 3D World, de augmented reality-versie van Mario Kart en alle andere aankondigingen uit de Direct die eindelijk is gearriveerd. Yay!

Verder bespreken ze in de reguliere aflevering de evolutie van de Nintendo Direct en nemen ze een uitgebreid kijkje naar hun favoriete soort level design in Nintendo-games. Verder komen ook games als Towerfall, Avengers en Boomerang Fu aan bod en zijn er weer genoeg leuke vragen die ter sprake komen.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren