1. Takedown at Maliwan Blacksite- evenement van Borderlands 3 wordt tijdelijk eenvoudiger

Takedown at Maliwan Blacksite- evenement van Borderlands 3 wordt tijdelijk eenvoudiger

Moeilijkheidsgraad is aangepast

Het Borderlands 3-evenement Takedown at Maliwan Blacksite komt deze week terug, maar de moeilijkheidsgraad is tijdelijk aangepast voor spelers die er moeite mee hadden.

Takedown at Maliwan Blacksite is een evenement exclusief gecreëerd voor een compleet team van spelers. Veel spelers hadden echter moeite met het bij elkaar krijgen van de benodigde spelers of vonden het evenement te lastig. Voor deze spelers maakt Gearbox het nu wat makkelijker.

Deze versie van het evenement is alleen speelbaar tot het einde van de maand, daarna wordt de moeilijkheidsgraad weer hersteld naar de originele staat. De release van deze makkelijkere versie is wat later uitgekomen dan gepland. Gearbox laat op de website weten dat het hen niet gelukt is om het rond de jaarwisseling uit te brengen, maar dat het deze week dan toch echt gaat komen.

“Van 16 januari tot 30 januari kun je uitkijken naar een iets gemakkelijkere Takedown omdat je zoveel mogelijk buit wilt pakken! Als je Takedown wilde ervaren op de Maliwan Blacksite, maar het moeilijk vond om vooruitgang te boeken of een team te vinden, is dit de perfecte gelegenheid om erin te springen en de meest elite soldaten en robots van Maliwan te verwoesten. Na 30 januari brengen we het evenement terug naar het eerder beoogde moeilijkheidsniveau,” aldus Gearbox.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren