1. Borderlands 3-preload vanaf 11 september op alle platforms

Borderlands 3-preload vanaf 11 september op alle platforms

Zelfs op de Epic Games Store

Borderlands 3 kan vanaf 11 september op alle platforms worden gepreload.

Het was al bekend dat dit kon op PlayStation 4 en Xbox One, maar nu heeft 2K Games laten weten dat dit ook het geval is bij de pc-versie van de game, die minstens een halfjaar exclusief via de Epic Games Store verkrijgbaar is.

Het is nog niet bekend hoe groot de pre-load precies is. Ook de precieze tijd dat de preload beschikbaar komt is niet bekend. Borderlands 3 moet in deze tijdzonee op 13 september rond 01:00 uur ontgrendelen, dus waarschijnlijk komt de preload ongeveer 48 uur daarvoor online.

In Borderlands 3 heeft de Calypso-tweeling als doel om de verschillende groepen van bandieten te verenigen, om vervolgens de 'ultieme kracht van de melkweg' te veroveren. Het is de taak van de Vault Hunters om de tweeling tegen te houden.

Borderlands 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren