1. Borderlands 3 zou wel eens cross-play co-op kunnen krijgen

Borderlands 3 zou wel eens cross-play co-op kunnen krijgen

Inmiddels is de optie van de Microsoft Store verwijderd

Het wordt misschien mogelijk om Borderlands 3 samen in co-op te spelen op verschillende systemen.

Dat viel te lezen op de Borderlands 3-pagina op de Microsoft Store. Daar werd namelijk 'cross-platform co-op' genoemd voor de Xbox One-versie van de game. Inmiddels is de optie echter weer weggehaald, dus het is niet bekend of dit te vroeg is onthuld of dat het om een fout gaat.

Hoewel het onwaarschijnlijk lijkt dat dit mogelijk is op de PlayStation 4 - Sony past maar zelden cross-play toe, al lijkt het bedrijf wat soepeler te worden - zou cross-play co-op wellicht mogelijk zijn tussen de pc- en Xbox One-versies.

IGN heeft geprobeerd contact op te nemen met 2K Games om de waarheid te achterhalen, maar de uitgever kon niets bevestigen. "We kijken er naar, maar ik kan op dit moment niets bevestigen of aankondigen."

Borderlands 3 werd vorige maand officieel onthuld. Gisteren bleek nog dat de game op 13 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One verschijnt. Op pc is de game exclusief via de Epic Games Store verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Cross play is al jaren op de PS4, maar alleen met de PC. Zelfs op de PS3 al had je al wat games.

    Ja, xbox is de laatste 2 jaar aan het uitbreiden met cross play. Maar de meeste games met *cross play* is binnen Microsoft eigen eco systeem dus niet met steam.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren