1. Borderlands 3 zal zo'n 35 uur aan gameplay bevatten

Borderlands 3 zal zo'n 35 uur aan gameplay bevatten

Ook nieuwe uitdagingen en vault-bazen

In een recent interview met VentureBeat gaf creatief regisseur, Paul Sage, aan dat Borderlands 3 zo’n 35 uur aan gameplay zal bevatten.

Tijdens het interview deelde Sage een hoop over de demo van de game die getoond werd tijdens E3, waarom het zo lang duurder om een derde Borderlands te maken en hoe lang het hoofdverhaal zal duren. Volgens hem zal het hoofdverhaal van de game zo’n 35 uur duren om af te ronden. Dit is gebaseerd op het speelgedrag van spelers die weinig secundaire missies spelen.

Borderlands 3

Sage vertelt ook over de wil van het team om afstand te nemen van de wereld van Pandora. Hetgeen waar de franchise veel focus op gelegd heeft. De volgende game speelt zich op meerdere planeten af, zoals Promethea en Eden-6.

Ook zal de game nieuwe vault-bazen hebben. Daarnaast kunnen spelers nieuwe uitdagingen tegen het lijf lopen die de wil van Sage benadrukken als het aankomt op het hebben van een verhaal en rpg-loop die spelers zal dwingen om door te gaan met de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • korte game dus,

  het zal wel 25 a 30 uur zijn,
  want het klopt toch nooit als hun een game spelen en dan een tijd bepalen
 • @Dealer X
  De titel is wat misleidend, maar het gaat hier om de duur van het hoofdverhaal. Niet om de speelduur van de gehele game.

  Zullen vast nog genoeg sidestories aanwezig zijn.

  Vind daarmee 35 uur niet per definitie kort.
 • @Jeffre9923 het is opzich niet kort, maar aangezien het gaat om Borderlands en veel mensen zijn hier hyped om, en dan verwacht je meer in mijn ogen XD, maar er zullen wel dlc's komen.
 • @Dealer X

  Om te vergelijken:
  Borderlands 1 = 22.5 uur
  Borderlands 2 = 30.5 uur
  In hoofdverhaal.
 • @Dealer X

  Is 25 a 35 tegenwoordig kort? Ik vind het dikke prima, kan ik hem ook nog eens uitspelen 100+ zit ik niet meer op te wachten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren