1. 'Borderlands-game rondom Tiny Tina in de maak'

'Borderlands-game rondom Tiny Tina in de maak'

E3 line-up van Take-Two mogelijk uitgelekt

2K Games zou op of rond E3 diverse nieuw games onthullen, waaronder een spin-off van Borderlands met Tiny Tina in de hoofdrol.

Op Reddit werd een lijst met games van 2K Games gelekt en Jason Schreier van Bloomberg bevestigde min of meer de betrouwbaarheid van deze lijst. Dat maakt het bestaan van de gelekte titels al een stuk waarschijnlijker.

De Borderlands spin-off zou Wonderlands heten en dus om Tiny Tina draaien. Er gingen al een tijdje geruchten over de nieuwe game. Gearbox zou het spel ontwikkelen.

Verder zou Xcom-studio Firaxis aan een nieuwe turn-based strategiegame rondom de Marvel-helden werken. Take-Two liet eerder dit jaar al weten dat de studio "meerdere spannende projecten" onthult dit jaar. Ook NBA 2K22 is aanwezig.

In de lek valt ook te lezen dat 2K een nieuwe actiegame aankondigt die wordt beschreven als 'Cthulhu ontmoet Saints Row'. Er wordt gespeculeerd dat het om de nieuwe game van Hangar13 gaat. Dat zou een sci-fi-game in een open spelwereld met bovennatuurlijke elementen zijn. Als naam wordt vooralsnog 'Codename Volt' aangehouden.

Volgens de E3-planning houdt Gearbox op zaterdag 12 juni een persconferentie en Take-Two op maandag 14 juni.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren