1. Bordspel van Stardew Valley aangekondigd

Bordspel van Stardew Valley aangekondigd

Momenteel alleen in de VS

Stardew Valley-ontwikkelaar Eric Barone heeft een officieel bordspel van Stardew Valley aangekondigd. 

Het bordspel werd aangekondigd via een video op het officiële YouTube-account van ontwikkelaar Eric "ConcernedApe" Barone.

Stardew Valley: The Board Game biedt een coöperatieve spelervaring voor maximaal vier spelers. Het bordspel is gemaakt in samenwerking met Cole Medeiros, maker van het bordspel van Web of Spies en GUBS, en is al ruim twee jaar in ontwikkeling.

Volgens de officiële website van het spel, moeten spelers verschillende opdrachten voltooien, materialen verzamelen, het Community Center herstellen en de Joja Corporation afweren. Het laatste kan worden bereikt door boerderijen uit te breiden, gewassen te verbouwen, dieren te fokken en vrienden te maken in de stad.

Het slechte nieuws is echter dat het bordspel vooralsnog enkel beschikbaar is in Amerika, maar volgens de verkooppagina komt daar verandering in. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren