1. 'Fortnite Battle Royale krijgt gevarieerdere gameplay'

'Fortnite Battle Royale krijgt gevarieerdere gameplay'

Bouwen wordt generfd

Epic Games wil dat Fortnite Battle Royale minder gaat draaien om bouwen, shotguns en raketwerpers. Daarom wordt het bouwen-element generfd. Dat meldt de ontwikkelaar op de officiële website.

"Het is belangrijk om verschillende late game-strategieën te ondersteunen en niet enkel het bouwaspect van de game," aldus Epic Games. Hoewel de maker ervan overtuigd is dat er uiteenlopende strategieën valt het op dat late game meestal neerkomt op een enkel plan: bouwen om een betere positie te krijgen dan de tegenstander en die dan afmaken met een shotgun of een raketwerper.

Het bedrijf gaat meer focussen op het balanceren van verschillende strategieën, zodat Fortnite Battle Royale ook in de praktijk meer gameplay-variatie bevat. De komende weken komen er aanpassingen, waarvoor spelers uitnodigen om feedback te geven op de social media-kanalen van Fortnite.

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Goed idee
  • Een goed idee, maar bij dit soort veranderingen gaat het meestal fout. Dit kan wel eens spelers gaan kosten. Gister heb ik nog gewonnen en heb amper iets gebouwd. Als je bouwt ben je ook direct zichtbaar, speelde een meer stealthy game.

    Misschien die random number generator van de damage afhalen? Dat lijkt mij een beter idee.
  • Oftewel, er wordt weer eens gezwicht voor de casual spelers. Jammer.

    Het verminderen van shotguns en RPG's is prima, want die zijn/waren ook gewoon erg OP, en verpestten de balans met andere wapens. Maar het bouwen is een uniek aspect van Fortnite en als je dat er uit haalt blijft er een cartoony PUBG zonder voertuigen over. Maak dan lekker een aparte gamemode, spelers genoeg. Of nog beter, breng eindelijk die oefen modus eens uit Epic! Mensen moeten eens leren om te oefenen en niet verwachten alles meteen maar te krijgen zonder veel moeite. Als het bouwen je niet bevalt, ga dan lekker wat anders spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren