1. Natuurwetten voorbij in de nieuwe Control-trailer

Natuurwetten voorbij in de nieuwe Control-trailer

Jesse Faden moet buitenaardse Hiss uitschakelen

Remedy heeft een nieuwe gameplay trailer van Control uitgebracht, waarin we meer te zien krijgen van de bovennatuurlijke krachten en het transformerende pistool van van Jesse Faden.

Vorige week kondigde Remedy Entertainment aan dat Control op 27 augustus wordt uitgebracht. De studio achter de Max Payne-games, Alan Wake en Quantum Break heeft vandaag daarnaast een nieuwe gameplay-video uitgebracht van het spel.

In de video is te zien hoe hoofdpersoon Jesse Faden gebruik maakt van haar bovennatuurlijke krachten om de door de Hiss overgenomen vijanden uit te schakelen in The Oldest House. Ze kan onder andere zweven, voorwerpen gooien door middel van telekinese en een schild maken van brokstukken. Ook bezit Faden een pistool dat kan transformeren.

Control gaat over The Oldest House, een plek van mysterieuze krachten. Als de directeur van het Federal Bureau of Control wordt gedood door de buitenaardse Hiss, krijgt Jesse Faden bezit over zijn bovennatuurlijke krachten. Aan haar de taak om de strijd aan te gaan met de Hiss en antwoorden te vinden over The Oldest House.

Control is verkrijgbaar vanaf 27 augustus voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

  • De gameplay oogt mij wat traag, maar de setting en de stijl vind ik wel erg tof. Kijken wat ze allemaal met haar krachten kunnen doen, mijn interesse is gewekt iig.
  • Komt mij beetje over als "been there done that" half life met de gravity gun. Maar we gaan het zien.
  • Quantum Break 1.5

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren