1. Death Stranding-box art getoond

Death Stranding-box art getoond

Vanaf 8 november verkrijgbaar voor PlayStation 4

Tijdens de San Diego Comic-Con is de box art van Death Stranding voor het eerst getoond.

Ontwikkelaar Hideo Kojima onthulde de box art tijdens een panel op Comic-Con. Er werd zowel art getoond van de standaard versie als van de steelbook, die bij speciale edities van het spel wordt geleverd. Beide versies hebben hoofdpersonage Sam Bridges, gespeeld door Norman Reedus, op de cover.

Tijdens Comic-Con was ook regisseur Nicolas Winding Refn, die een rol heeft in Death Stranding, aanwezig. Hij speelt een personage genaamd Heartman in de game. Kojima legde uit dat Hearthman een "uniek" hart heeft dat elke 21 minuten stopt. Vervolgens is het personage drie minuten dood, en spendeert hij die tijd 'aan de andere kant' om zo zijn familie te vinden.

In Death Stranding moet Sam Bridges een getransformeerde wereld trotseren. Bridges draagt de overblijfselen van de toekomst en moet de gebroken wereld herenigen. Andere acteurs en actrices zijn onder andere Mads Mikkelsen, Léa Seydoux en Troy Baker. De game komt op 8 november uit op PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Jammer, ik had toch iets meer speciaal verwacht.
 • De cover op zich ziet er best prima uit.

  Alleen gewoon echt MIDDEN op de cover: 'A Hideo Kojima game'…
  HAHAHA! Man, man, man. Wat een narcist. :'-)
 • @Piet S.

  Namen verkopen nu eenmaal, zo werkt het!

  Neem nu bv. Back to the Future: het verhaal is bedacht en uitgevoerd door Robert Zemeckis en Bob Gale, maar de uitvoerende producer is Steven Spielberg, een grote naam die iedereen kent. Meer mensen zullen daardoor ongetwijfeld de film een kans geven, aangezien Spielberg toen al films had gemaakt zoals Jaws, Indiana Jones en the Goonies. Het is dus best een goede marketingstrategie.

  Edit: Ik ontken zeker niet dat het een narcist is, want als je de cover goed bekijkt staat zijn naam er 4 keer op. Valse bescheidenheid is een zonde, aldus Hideo Kojima!
 • @Mister Frowdo

  O, natuurlijk verkopen namen, maar die naam had ook gewoon netjes onderaan de cover op de voorkant kunnen staan en niet zo prominent in het midden.
 • @Piet S.

  In de grafische sector bestaan er een paar regels bij het plaatsen van bepaalde content op een cover, flyer etc. Het is een psychologisch iets. Ik ben zelf grafische vormgever, en zo is het nu eenmaal. bv dat een logo nooit linksonderaan mag staan en dat soort zaken. Ik wil het je gerust allemaal uitleggen hoor Piet, maar dan ben ik echt uren bezig.
 • @CyberFl

  Daar ben ik reeds van op de hoogte. :)
 • @Piet S.

  Akkoord.

  Het is weinig respectvol naar de andere werknemers toe die waarschijnlijk dag en nacht hebben meegewerkt aan deze game, dat ontken ik zeker niet. Aan de andere kant snap ik de strategie, als het daadwerkelijk strategisch bedoeld is.

  Eender hoe, narcisme is iets raar.
 • @Mister Frowdo

  Precies. Het is een heel team dat gewerkt heeft aan deze game en niet alleen de betreffende meneer.

  'Eender hoe, narcisme is iets raar.'
  Eens.
 • @Piet S.

  Ik deel je mening volledig. Maar deze hele cover is wat dat betreft 'grote namen reclame'. Een bekende acteur en een bekende game-ontwikkelaar prominent op de voorkant gaat ws goed verkopen.

  Maar Kojima mag wel ietsje van zijn high-horse af vind ik. Hou van bescheidenheid, niet van blaaskaken die toevallig ook echt goed zijn in wat zij doen. Blijf lekker met beide benen op de grond, zie ik het allerliefst.
 • @benjaminben

  Noem 1 slechte Kojima game? Dan mag je van mij gerust je naam op alles zetten ze. Laatst zei een vriend van mij wat voor een game death stranding was, toen zei hij oooh Kojima van metal gear solid? Dusja, dit is gewoon je product verkopen.
 • @CyberFl

  Dit is een serieuze vraag:
  Hij is toch enkel bekend van de MG(S) games?

  Daarnaast zegt @benjaminben niets over dat hij slechte games (heeft ge)maakt.
 • @benjaminben

  Klopt.
  Zou er een deel onzekerheid bijzitten, of zou dit meer een gevalletje ‘al het mogelijke eruit halen’ zijn? (Serieuze vraag.)

  En ben het helemaal eens met je 2e alinea!
 • Er staat geen labeltje bij: PlayStation Exclusive. Goed.
 • @Don Carpaccio

  Inderdaad. Waarschijnlijk komt er later nog wel een PC release.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren