1. Box art van Halo Infinite onthuld

Box art van Halo Infinite onthuld

Ook gratis achtergronden uitgekomen

De box art van Halo Infinite is onthuld. Op het forum van Halo is de cover gedeeld.

Op de box art is de Master Chief te zien met op de achtergrond een landschap waar verschillende dingen te zien zijn, zoals een neergestort schip, ringen en een aantal gebouwen. Ook is de slechterik van de game in de reflectie van Master Chiefs helm te zien. Fan speculeren dat het gaat om Atriox, Hyperious of een totaal nieuw personage.

De onthulling van de box art is hieronder te bekijken. 343 Industries heeft ook verschillende achtergronden voor de cover uitgebracht die zijn hier te downloaden.

Halo Infinite komt dit najaar uit op de Xbox Series X, Xbox One en pc. Morgen wordt er tijdens de Xbox Games Showcase meer informatie over deze game onthuld

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Nice boxart maar als ik de game ga spelen gaat het via gamepass zijn. Verder wat ik gister aangaf ik hoop niet dat er teveel tijd aan Halo besteed gaat worden. Maar dat Xbox genoeg compleet nieuwe games toont.
  • Ik hoop dat de villain Atriox wordt, maar zoals het lijkt wordt er een nieuw character genaamd Hyperious geintroduceerd. Of wellicht zitten ze er allebei in?
    Een korte samenvatting wie Atriox is:
    https://www.youtube.com/watch?v=Adh46ky_-WI
  • @Gaaiz de badguy in de reflectie van chief ziet er inderdaad niet uit als Atriox. Maar misschien maakt Atriox nog wel een Cameo. Misschien dat ze infinite en halo wars 2 een beetje aan elkaar koppelen.
  • FPS GOAT is terug!
  • Mooie hommage aan combat evolved. Tot nu toe voelt het allemaal goed aan, als de reboot die de serie wel kan gebruiken.
  • Ben benieuwd voor morgen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren