1. Brain Training komt naar de Switch

Brain Training komt naar de Switch

Vanaf 27 december beschikbaar in Japan

Nintendo heeft een nieuwe versie van Brain Training voor de Switch aangekondigd in een trailer op YouTube, De nieuwe game richt zich op training met de Joy-Con en touch-input.

Als je ooit een Nintendo DS hebt gehad dan komt de naam Brain Training je vast bekend voor, de game komt nu ook naar de Nintendo Switch. In een Japanse trailer wordt alvast getoond hoe het werkt en met wat voor elementen er gespeeld kan worden; de game maakt bijvoorbeeld gebruik van de infraroodcamera in de Joy-Con.

De Joy-Con scant de vorm van de hand en kan zo bijvoorbeeld zien hoeveel vingers de gebruiker omhoog houd, wat vooral voor kinderen bedoeld is. Verder is er te zien dat het ook mogelijk is om samen te spelen, door ieder een Joy-Con in handen te nemen.

Uit de trailer blijkt dat de game veel nieuwe features heeft, maar oude minigames uit de originele game komen ook terug, zoals Sudoku. Tevens wordt er gedemonstreerd hoe de nieuwe Nintendo Switch stylus gebruikt kan worden om het makkelijker te maken met betrekking tot het invoeren van de antwoorden.

De trailer is bedoeld voor Japan en er is ook alleen een Japanse releasedatum bekend, maar er is een grote kans dat de game ook naar het Westen komt.

Bekijk hieronder de trailer.

Brain Training voor Switch komt op 27 december uit in Japan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Prima, zolang de helft van de Switch catalogus straks maar niet uit casual meuk bestaat zoals bij de NDS.
  • @Kwolly die kant gaat het op. Eerst de Fit Ring, Braun Trainer next Laura's passie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren