1. Breaking Bad-film mogelijk in de maak

Breaking Bad-film mogelijk in de maak

Nog maar weinig verdere details bekend

Er wordt mogelijk gewerkt aan een film gebaseerd op de populaire serie Breaking Bad.

Dat melden filmsites als Variety en The Hollywood Reporter. Beide sites zeggen bronnen te hebben die dat bevestigen. Vince Gilligan, de maker van Breaking Bad en prequelserie Better Call Saul, zou tevens aan het roer staan van de serie.

Op wat voor manier de film verbonden staat aan de serie is nog niet bekend. Volgens geruchten volgt de film "de ontsnapping van een ontvoerde man en zijn zoektocht naar vrijheid". Het is niet bekend welke personages uit de serie terugkeren. De productie van de film zou later deze maand beginnen.

Breaking Bad werd van 2008 tot 2013 uitgezonden en is een moderne westernserie, waarin scheikundeleraar Walter White er achter komt dat hij longkanker heeft. Om voldoende geld voor zijn gezin binnen te halen, slaat hij de handen ineen met een van zijn voormalige leerlingen, Jesse Pinkman, om methamfetamine te maken en door te verkopen. Nadat Breaking Bad was afgelopen, verscheen de prequelserie Better Call Saul. Deze serie gaat over de advocaat van White en Pinkman, Saul Goodman.

Breaking Bad

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik zit er niet op te wachten, maar wellicht wordt het wel een toffe film.
  • Zolang de film maar een ander karakter volgt kon het nog wel eens heel tof worden.
    Groot fan van BB en BCS
  • Breaking Bad is één van mijn favoriete series en Better Call Saul vind ik ook echt geweldig, maar ik hoop dat het een film wordt die slechts een beetje verweven is met Breaking Bad.
  • Hoop wel met zelfde acteurs

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren