1. Sierd de Vos en Jeroen Grueter nieuwe commentatoren in Fifa 20

Sierd de Vos en Jeroen Grueter nieuwe commentatoren in Fifa 20

EA heeft vandaag officieel bekend gemaakt dat voetbalcommentatoren Sierd de Vos en Jeroen Grueter hét duo vormen binnen Fifa 20.

Op Twitter laat Grueter weten dat een droom uit is gekomen. “We hebben heel lang een groot geheim met ons meegedragen, maar morgen mag het nieuws er eindelijk uit! Aan de zijde van de onnavolgbare El Sierd is een droom werkelijkheid geworden,” aldus de commentator van NOS Studio Sport.

Collega De Vos vult aan dat na 94 opnamedagen het nieuws eindelijk naar buiten mag. Morgen, donderdag, komt er om 11.00 uur meer nieuws naar buiten tijdens een aankondiging in het Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht. Stay Tuned en hou InsideGamer goed in de gaten voor meer nieuws.

In een periode van één jaar, hebben de nieuwe Fifa-commentatoren bijna 700 uur in de studio doorgebracht! Dit hebben de opvolgers van Evert ten Napel en Youri Mulder te zeggen.

“We zijn vereerd dat we de kans hebben gekregen om onze stemmen aan de populaire EA SPORTS FIFA-franchise toe te voegen. We weten dat onze fans hoge verwachtingen hebben en we hopen dat we deze verwachtingen kunnen overtreffen met behulp van onze persoonlijke eigenschappen, uitspraken en de uitstekende samenwerking die we hadden. Een ding is zeker: de spelers worden verrast, maar krijgen uiteraard ook uitspraken te horen die ze eerder hebben gehoord”, zegt Sierd de Vos.

Co-commentator Jeroen Grueter voegt toe: ‘Het is na al die jaren ontzettend lastig om in de voetsporen te treden van Evert en Youri. Dit duo heeft een cultstatus weten te creëren met zijn commentaar. Sierd en ik hebben onze eigen draai gegeven aan het commentaar in de game van dit jaar en we hebben ontzettend veel lol gehad in de studio. Ik ben ervan overtuigd dat spelers dit duidelijk terug kunnen horen in FIFA 20!’

Om dit historische feit te vieren, lees hier een overzicht van de befaamde uitspraken van Ten Napel en de bijzondere van opvolger Sierd de Vos.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • Ach als ik fifa20 koop ga ik toch voor Engels commentaar
  • Van erg naar erger.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren