1. GTA 5-mod geeft je Magneto-krachten

GTA 5-mod geeft je Magneto-krachten

Nieuwe GTA 5-mod laat je spelen als Magneto

Altijd al als de X-Men ultieme antagonist Magneto willen zijn? De nieuwe mod voor GTA 5, gemaakt door JulioNIB, geeft je deze kans. Je kunt net zoals het Marvel-personage Magneto al zijn magnetische krachten gebruiken om voorwerpen te verplaatsen en rond te gooien om mensen te vermoorden en de stad te verwoesten.

Met de krachten van Magneto kun je genieten van het slopen van auto's en lantaarnpalen. Vliegtuigen en helikopters kun je uit de lucht laten vallen en treinen kunnen worden ontspoord naar eigen wil. Ook kun je je krachten subtieler inzetten door bijvoorbeeld de wapens van je tegenstanders af te pakken en ze tegen henzelf te gebruiken. De stad ligt letterlijk aan je voeten!

De mod is te downloaden via de website van JulioNIB. Hier staan ook alle details van de mod beschreven.

Zelfs na ruim vijf jaar, komt er nog steeds nieuwe content voor GTA 5 uit. Met de laatste After Hours-update kun je nu je eigen nachtclub beheren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren