1. Brute manieren om vijanden te verslaan in The Surge 2-trailer

Brute manieren om vijanden te verslaan in The Surge 2-trailer

Het ledemaat-targeting-systeem lijkt goed te werken

Focus Home Interactive heeft een nieuwe trailer van The Surge 2 vrijgegeven en deze video bevat vooral veel bloed en vliegende lichaamsdelen.

Het was al duidelijk dat The Surge 2 een redelijke bloederig spel ging worden, maar na de vertoning van deze nieuwe trailer is het bevestigd dat de ontwikkelaar zich hier niet voor schaamt. De trailer licht een aantal manieren uit waarmee vijanden van kant gemaakt kunnen worden. Deze finishers worden vervolgens ook nog eens in slow-motion afgespeeld, voor een extra dramatisch effect.

Dat The Surge een wrede franchise is, hebben we in het eerste deel gezien, maar het tweede deel wordt nog net iets wreder. Dit gaf ontwikkelaar Deck 13 aan op hun Facebook-pagina. in een bericht stond dat het vervolg van de actie-rpg nog groter, wreder en leuker ging worden, met een uitgebreid ledemaat-targeting-systeem. Dit systeem is goed te zien in de vrijgegeven video.

Een groot verbeterpunt ten opzichte van het eerste deel zijn de vijanden, deze zijn een stuk slimmer en sterker gemaakt. Het is in de The Surge 2 belangrijker om met een goed tactisch plan ten strijde te gaan.

The Surge 2 verschijnt dinsdag 24 september voor Xbox One, PS4 en PC.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Heb deel 1 nooit kunnen uitspelen,
    op bepaalde moment vind het ik het eentonig,

    En heb totaal ook geen idee waar ik heen moest of ik moest doen, dus zal deel 2 ook niet kopen.
  • Erg zin in deze game deel 1 met plezier gespeeld, deel 1 was alleen een beetje eentonig maar daar lijkt nu verandering in te zitten kan niet wachten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren