1. Paper Mario-achtige rpg Bug Fables komt naar consoles

Paper Mario-achtige rpg Bug Fables komt naar consoles

Moet in mei uitkomen

De pc-game Bug Fables: The Everlasting Sapling komt binnenkort uit op console. De prijs van de game is nog onbekend.

De pc-versie van Bug Fables: The Everlasting Sapling kwam afgelopen november uit op Steam waar het lovende reacties kreeg. De meeste spelers bestempelden de game met ‘overweldigend positief’.

Bug Fables wordt beschreven als een Paper Mario-achtige rpg. Het verhaal volgt drie insecten genaamd Vi, Kabbu en Leif. Onze drie kriebelige vriendjes gaan in de game op zoek naar het eeuwige leven. Hun reis speelt zich af op het continent Bugaria en de sleutel naar het eeuwige leven is een everlasting sapling. Gevechten in Bug Fables zijn turn-based en onze helden kunnen elkaar versterken tijdens het vechten. De trailer van de game is hieronder te bekijken.

Bug Fables: The Everlasting Sapling komt 28 mei uit op de Switch PS4 en Xbox One. Vanaf 14 mei kan de game gereserveerd worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren