1. Bug in Spider-Man laat superheld over water rollen

Bug in Spider-Man laat superheld over water rollen

Bug in Spider-Man laat superheld over water rollen

Een bug in het pas uitgekomen spel Marvel's Spider-Man laat de superheld over water rollen.

In filmpjes is de glitch in actie te zien. Spelers laten zichzelf van een gebouw afvallen en doen een rol-stunt terwijl ze vallen tot ze op het water terecht komen, waar ze gewoon doorrollen.

Het is niet uniek voor openwereldgames om bugs te hebben. De games van Rockstar, vooral Red Dead Redemption, en titels van Bethesda, zoals de The Elder Scrolls-titels, hebben ook vaak (hilarische) bugs. Ook in openwereldgames van Ubisoft komen ze voor.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wel knap dat je nu al weet dat Red Dead Redemption 2 (hilarische) bugs gaat krijgen

  En nu ik toch bezig ben:
  Spelers laten zichzelf van een gebouw afvallen en doen een rol-stunt terwijl ze vangen tot ze op het water terecht komen, waar ze gewoon doorrollen.
  Vangen zou hier vallen moeten zijn gok ik zo
 • @rvg1983 idd, ik dacht ook, wat een rare zin, wat vangen ze? Haha
 • "Het is niet uniek voor openwereldgames om bugs te hebben. De games van Rockstar, vooral Red Dead Redemption, en titels van Bethesda, zoals de The Elder Scrolls-titels, hebben ook vaak (hilarische) bugs. Ook in openwereldgames van Ubisoft komen ze voor."

  Ik snap de functie van deze alinea niet helemaal. Is jullie doelgroep nu de beginnende gamer of zijn jullie bang dat Insomniac anders aan de schandpaal wordt genageld?
 • @barton
  Wat is überhaupt de nieuwswaarde van dit bericht?
 • Ach ja, zoals je zelf al zegt in het artikel open wereld games hebben last van bugs. Ik kan geen één open wereld op noemen die geen last heeft van bugs (gelukkig zijn de meeste non game breaking bugs)
 • Ha het is een waterspin geworden dan :p

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren