1. Er zit een Bug of Easter egg in Red Dead Online

Er zit een Bug of Easter egg in Red Dead Online

Een zeer opvallende 'bug' komt voor in Red Dead Online

Er is iets vreemds aan de hand in Red Dead Online. Spelers vinden stapels met dode, gevilde paarden in de game. Andere spelers komen spooksteden tegen, waar geen dieren of npc’s te vinden zijn.

Spelers geven aan dat alle levende wezens op bepaalde plekken op de een of andere manier volledig uitgeroeid zijn. Ook komen er verhalen naar buiten van de game die constant crasht. Dit gebeurt ook vaak wanneer spelers in de buurt komen van zo’n stapel met dode paarden.

Red Dead Online is net uit de bètafase en heeft onlangs een enorme update ontvangen die ervoor moet zorgen dat de game gestabiliseerd wordt. Het lijkt er echter niet op dat dit gelukt is, want hier en daar maken spelers vreemde dingen mee.

“Er zijn geen mensen en dieren in online. Ik voel me net Will Smith in I Am Legend. De hele wereld is dood en ik hoor nog steeds de omgevingsgeluiden. Het is erg spookachtig”, zegt Reddit-gebruiker MYNAMEISHENDRIK.

Spelers vragen zich af of het nu gaat om easter eggs en evenementen, of toch een bug. Rockstar heeft een korte uitspraak gedaan over de ‘bug’ richting Polygon. “Het is opgelost”, is het enige wat Rockstar erover te zeggen had.

Red Dead Online wordt ondertussen flink uitgebreid met nieuwe content. Lees hier wat er allemaal is toegevoegd nu de game de bètafase heeft verlaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren