1. Bulletstorm nu verkrijgbaar op Switch eShop

Bulletstorm nu verkrijgbaar op Switch eShop

Switch-versie van shooter werd eerder dit jaar al aangekondigd

Bulletstorm: Duke of Switch Edition is dit weekend online gekomen op de Switch eShop.

Gearbox kondigde eerder dit jaar tijdens PAX East al aan dat de shooter naar de Switch zou komen, maar op PAX West dit weekend liet de uitgever weten dat het spel meteen zou lanceren.

De Duke of Switch Edition is dezelfde versie van Bulletstorm als de Full Clip Edition die een paar jaar geleden op PlayStation 4 en Xbox One verscheen. Hierin is niemand minder dan Duke Nukem speelbaar.

Het gaat om een remaster van de Xbox 360- en PS3-game waarin spelers op exotische planeten vijanden zo stijlvol mogelijk verslaan, onder andere door flink in het rond te trappen en allerlei grof geschut in te zetten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Een aanradertje hoor, heerlijke shooter!

    Edit: Alleen niet voor 30 euro.
  • @CerandoX.nl

    Haha wil hem zeker hebben, maar niet voor deze prijs idd. Sowieso achterlijk hoe duur dit soort oude games voor de Switch zijn. Makkelijk cashen. Gelukkig werkt de aanbieding sectie in de e-shop verslavend. Ik zie ze wel voorbij komen 😁
  • Ik heb van deze game geleerd ontzettend creatief te schelden. Aanrader, super fijne game… Voor €15…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren