1. Gerucht: Bully 2 was in ontwikkeling en speelbaar bij Rockstar

Gerucht: Bully 2 was in ontwikkeling en speelbaar bij Rockstar

Game zou ergens tussen 2010 en 2013 in ontwikkeling zijn geweest

Rockstar zou hebben gewerkt aan Bully 2 en het spel zou zelfs intern speelbaar zijn geweest.

Dat claimt VideoGamesChronicle te hebben gehoord van bronnen dicht bij Rockstar. Rockstar New England zou een jaar tot achttien maanden hebben besteed aan de ontwikkeling van het spel. Dit zou tussen 2010 en 2013 zijn gebeurd.

Een erg klein gedeelte van de game zou een tijdje speelbaar zijn geweest binnen Rockstar en hebben gedraaid op Rage, de engine van de studio. De ontwikkeling zou echter "als een kaars zijn uitgegaan". "Het bestond, het was speelbaar, het is alleen jammer dat de ontwikkeling nooit echt verder kwam."

Het verhaal had wederom moeten draaien om Jimmy en diverse personages uit het eerste spel hadden wederom hun opwachting moeten maken. Een tweede bron zou aan de website hebben gemeld dat men niet kon bepalen waar het spel zich af zou spelen: gedeeltelijk mogelijk op school of op de universiteit. Wel zou het spel zijn begonnen in het huis van Jimmy's stiefvader aan het einde van een schooljaar.

Rockstar heeft niets van het bovenstaande bevestigd. Het is ook niet duidelijk of men daarna aan de ontwikkeling van een nieuwe versie van Bully 2 is begonnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik hoop zo graag dat er ooit een deel 2 gaat komen. Deel 1 heb ik in 2006 kapot gespeeld. Onlangs opnieuw gekocht voor de PS4 en voor mij is dit één van de weinige games die goed met de tijd is meegekomen.
  • @mdog93

    Ja dat vroeg ik mij af? Ziet het er een beetje uit om anno 2019 nog te spelen?
  • @TommieNLQua graphics niet, maar qua gameplay zeker wel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren