1. Bungie belooft meer wapens toe te voegen aan Destiny 2: Beyond Light

Bungie belooft meer wapens toe te voegen aan Destiny 2: Beyond Light

En pakt Stasis aan

Bungie heeft in een wekelijkse updateaangegeven dat ze van plan zijn om meer wapens aan de uitbreiding toe te voegen.

Destiny 2: Beyond Light zag eerder deze week pas daglicht en toch heeft de ontwikkelaar nu al aangegeven dat er meer wapens aan de game toegevoegd worden. De ontwikkelaar begrijpt de onvrede van de fans wat het geringe aanbod van wapens betreft en is van plan om de loot pool aan te passen.

Verder geeft Bungie in het bericht aan dat de nieuwe kracht, Stasis, veel te krachtig is in de handen van een Warlock. Bungie wil dit probleem direct aanpakken en heeft daarom de nodige veranderingen doorgevoerd. Hierlees je wat er allemaal precies is veranderd.

Destiny 2: Beyond Light is reeds verkrijgbaar op Steam, Stadia, Xbox One en PlayStation 4. Abonnees van Game Pass kunnen ook direct met de nieuwe content aan de slag. De game en de uitbreiding zijn ook naar beschikbaar op PS5 en Xbox Series X/S.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Gelukkig want crustible was niet leuk meer met stasis en warlock. Eergister ook speelde met randoms tegen een clan, die speelde alleen maar met Warlocks met stasis. Nou de uitkomst weet je dan wel.
 • @Gourami
  Ja 2 tegen 1 verlies je ook door die stomme instant freeze melee en dan als je dood bent is je teammaten ook bevroren. Wel jammer dat ze dit niet voor pve hebben behouden, want daar heeft toch niemand last van. En dat komt dan van een hunter main haha;)
 • @blue_blade_3

  Weet jij ook wanneer die next gen update komt?

  Ja hadden ze idd gewoon PvE moeten houden. Overigens vind ik van alle 3 de stasis powers behoorlijk sterk vergeleken de andere powers.
 • @Gourami
  Volgens mij is de upgrade 8 dec gepland.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren