1. Bungie onthult Forsaken-uitbreiding voor Destiny 2

Bungie onthult Forsaken-uitbreiding voor Destiny 2

Komt op 4 september uit

Via een livestream heeft Bungie Forsaken, de nieuwe uitbreiding voor Destiny 2, onthuld.

De uitbreiding verschijnt op 4 september en bevat de nieuwe Gambit-modus waarin PvE en PvP samen worden gebracht, maar ook de Dreaming City, het thuisland van de Awoken. De uitbreiding heeft een nieuwe raid, alsmede de 'Collections' en 'Triumphs', waarmee alles wat spelers verzamelen en bereiken in de game wordt bijgehouden.

Natuurlijk bevat de nieuwe uitbreiding ook weer een nieuw verhaal, ontwikkeld in samenwerking met High Moon Studios. Forsaken gaat zo'n 39,99 euro kosten. Hieronder zijn de eerste beelden te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • ja ze weten het allemaal weer leuk te brengen, maar ik wacht sowieso tot release!
 • Destiny 1 vond ik leuk. Destiny 2 heb ik laten liggen omdat het meer als een 1.5 voelde. Maar dit ziet er wel weer leuk uit. Is het te laat om er nog in te springen als deze DLC uit is?
 • @Grombeer
  Nee, je hebt dan wel een he-le-boel content te spelen, basisgame, DLC1 en DLC2 en dan de forsaken DLC, bende wel even zoet mee!
 • @Soon.
  Is er veel veranderd met DLC1 en DLC2? Ik heb alleen de game gespeeld na release en was er snel klaar mee.. Maar als er een hoop is toegevoegd start ik 'm wel een keertje weer op.
 • @Gaaiz
  ja er is wel het e.e.a. aangepakt in positieve zin. Exotics voelen aan als exotics! je hebt nu exotic catalyst, daarmee kun je de exotics masterwork maken en daarmee een extra perk vrijspelen (grind ala Thorn van D1) heroic strikes die ook best wel pittig zijn, vooral als je onder leveled bent. in de 2e dlc zit Escalation protocol, soort public event, met 7 waves, ben zelf nog niet verder gekomen als wave 3, dus behoorlijk pittig. 1 nieuwe raid en 1 raid lair.

  en natuurlijk story missies, strikes e.d.
 • Wat ik altijd heb is dat als er een expansie uitkomt, dat de wapens en Gear die je daarvoor hebt verzameld waardeloos wordt. Ik ga ervan uit dat dit nu weer het geval is en dat als ik nu ga spelen meteen doorga na de endgear van de laatste uitbreiding.
 • @Grombeer
  je kunt infusen, dus elk wapen levelt gewoon mee als je dat wilt.
 • Ziet er erg tof uit (zeker de nieuwe pvp/pve mode) maar ik weet niet of ik hem haal. Elke keer geven ze aan dat er veel content bij komt en dat je dagelijks iets te doen hebt, maar het stelt toch vaak teleur.

  De prijs vind ik ook wel echt weer belachelijk als je kijkt maar hoeveel content er in de basis game zat. Ze zien alle negatieve reacties van de community maar zullen geen gratis update aanbieden ter compensatie. Erg vreemd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren