1. Bungie onthult nieuw hoofdstuk Destiny 2 met livestream

Bungie onthult nieuw hoofdstuk Destiny 2 met livestream

Maakt Bungie bekend op Twitter

Bungie heeft aangekondigd dat het 'volgende hoofdstuk' van Destiny 2 op 6 juni onthuld wordt.

De onthulling wordt door middel van een speciale livestream gedaan. De livestream vindt plaats om 19:00, vermoedelijk op het officiële Twitch-kanaal van Bungie. Ook is er nog niks bekend over wat we kunnen verwachten, maar het lijkt erop dat het nieuwe hoofdstuk meer bekendmaakt over de toekomst van Destiny 2.

Destiny 2

Het nieuws werd gebracht door Bungie zelf via Twitter. In de Tweet stonden alleen de datum en tijd en ook de achtergrond lijkt geen verborgen berichten te bevatten. Fans reageerden positief op het bericht. Ondanks de rommelige lancering krijgt de game nog steeds veel aandacht.

De stream volgt vlak na de Season of Opulence-update voor Destiny 2: Forsaken. Mogelijk volgt er na de derde uitbreiding nog een update voor de game, die sinds dit jaar niet meer onder Activision valt. In januari stopte de samenwerking tussen Activision en ontwikkelaar Bungie, vermoedelijk vanwege de tegenvallende verkopen van de game. Het is onduidelijk wat de gevolgen zijn voor een eventueel derde deel, maar het lijkt erop dat Bungie Destiny 2 voorlopig nog blijft ondersteunen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren