1. Bungie wil tegen 2025 meer franchises dan alleen Destiny hebben

Bungie wil tegen 2025 meer franchises dan alleen Destiny hebben

Free-to-play versie van Destiny 2 lanceert vandaag

Rond 2025 moet Bungie andere franchises naast Destiny hebben gelanceerd.

Dat laat CEO Pete Parsons weten. Volgens hem is het doel om "een van de beste entertainmentbedrijven van de wereld" te worden. "We hebben een specifiek pad om Destiny te transformeren en om er voor te zorgen dat we tegen die tijd meer franchises hebben."

Dit komt niet uit de lucht vallen: vorig jaar heeft de Chinese uitgever NetEase meer dan honderd miljoen dollar in het bedrijf geïnvesteerd. Als onderdeel van die deal zou Bungie "beginnen aan het ontwikkelen van nieuwe werelden".

Hoewel er nog geen concrete details over andere games buiten Destiny zijn, gaf Parsons wel een hint. "De visie van Bungie is dat we werelden zoals Destiny hebben waar mensen vriendschappen op kunnen bouwen. We gaan nieuwe werelden introduceren waar mensen veel om zullen geven."

Destiny 2 krijgt vandaag een nieuwe uitbreiding, Shadowkeep. Ook komt vandaag een free-to-play versie beschikbaar op Steam, PlayStation 4 en Xbox One, genaamd Destiny 2: New Light.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • De Chinezen hebben voor het uitkopen van de Activision-deal gezorgd, maar ik vraag mij af hoe diep de klauwen van NetEase zullen gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren