1. Burnout Paradise Remastered vanaf volgende week op pc

Burnout Paradise Remastered vanaf volgende week op pc

Snellere toegang voor Origin-abonnees

Ontwikkelaar Criterion maakt bekend dat Burnout Paradise Remastered vanaf volgende week te spelen is op pc. De game zal vanaf 21 augustus te spelen zijn.

Spelers die geabonneerd zijn op Origin Access krijgen vanaf nu al toegang tot de game. Met de gewone versie van een Origin Access-abonnement krijgt de speler toegang tot een trial voor 10 uur lang. Met de Premier-versie van een Origin Access-abonnement krijgen spelers al volledige toegang tot de game. Burnout Paradise Remastered bevat onder andere alle add-ons van de Year of Paradise en de Big Surf Island-update.

Eerder dit jaar brachten wij een review uit voor Burnout Paradise Remastered op PS4 en Xbox One waarin het duidelijk indruk maakte met de grafische verbeteringen, hoeveelheid content en de combinatie van sensatie, snelheid en vrijheid. Ondanks dat waren er nog wel enkele kleine problemen die na jaren nog steeds in de franchise aanwezig zijn. Dit mag de pret echter niet drukken in de totale ervaring van de game.

Burnout Paradise Remastered is verkrijgbaar op Xbox One, PS4 en (vanaf 21 augustus) op pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren