1. Bus Simulator 21 onthuld voor pc en consoles

Bus Simulator 21 onthuld voor pc en consoles

Klopt als een bus

Er is een nieuw deel aangekondigd in de Bus Simulator-serie. De Duitse ontwikkelaar Astragon Entertainment mikt op een release in 2021.

Bus Simulator 21 is een vervolg op Bus Simulator 18 op pc en Bus Simulator op consoles. Deze nieuwe versie verschijnt voor zowel pc, Xbox One en PlayStation 4. De ontwikkelaar kondigt aan dat er veel nieuwe, gelicenseerde bussen in het spel worden opgenomen.

De voorgangers speelden zich af in Europa, maar Bus Simulator 21 brengt je naar Amerika. "Met de Bus Simulator-franchise willen we een ontspannen, feel-good ervaring afleveren", zegt Gennaro Grippo van Asatragon op het PlayStation Blog. "We denken dat het zonnige Californië daar perfect voor is. Aangezien onze ontwikkelaars in het verleden een aantal keer naar GDC in San Francisco zijn geweest, hebben ze hun inspiratie al kunnen voeden en referentiemateriaal kunnen maken."

In een korte teaser-trailer worden verschillende locaties getoond. Bus Simulator 21 krijgt een open wereld om met je bus in rond te rijden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren