1. Cadance of Hyrule-dlc aangekondigd

Cadance of Hyrule-dlc aangekondigd

Drie pakketten op komst

Tijdens de Nintendo Direct Mini is vandaag aangekondigd dat drie dlc-pakketten in de maak zijn voor de Zelda-spin-off Cadence of Hyrule.

Met het eerste dlc-pakket worden vijf nieuwe personages toegevoegd aan de ritmitsche game: Impa, Aria, Shadow Link, Shadow Zelda en de shopkeeper Frederick.

Het tweede dlc-pakket voegt 39 nieuwe nummers toe aan de game, inclusief remixes van bestaande nummers. Deze nummers worden gemaakt door de muzikanten FamilyJules, A_Rival en Chipzel. Spelers kunnen tevens zelf kiezen welke muziek ze luisteren.

Het laatste dlc-pakket, 'Symphony of the Mask', voegt nieuwe verhalende content en levels toe aan de game. Skull Kid uit Majora's Mask is speelbaar met deze dlc, die verschillende maskers heeft die hem speciale krachten geven.

De eerste dlc is vanaf vandaag beschikbaar, de tweede en derde pakketten worden op een later moment voor eind oktober uitbracht. Een Season Pass wordt ook beschikbaar, met bonus outfits voor Link en Zelda. Voor nieuwkomers wordt op 23 oktober een complete editie van de game uitgebracht.

cadence of hyrule
cadence of hyrule

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren