1. Bekijk de lanceringstrailer voor Star Wars Jedi: Fallen Order hier
Star Wars Jedi: Fallen Order
87% hot!
4 members volgen dit
8 members willen dit
5 members hebben dit

Bekijk de lanceringstrailer voor Star Wars Jedi: Fallen Order hier

Hoewel de lancering nog even duurt

EA en Respawn lanceren op 15 november Star Wars Jedi: Fallen Order en hebben alvast een lanceringstrailer voor de game uitgebracht.

Het duurt nog twee weken tot de game uitkomt, maar de filmische lanceringstrailer is nu al uitgebracht op YouTube. De trailer zit vol actie en toont Cal Kestis, een Padawan die probeert te ontsnappen aan de Empire. De trailer laat verder wat voorproefjes van de verhaallijn zien door middel van een aantal cutscenes.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een single-player actie-avontuur game ontwikkeld door Respawn Entertainment en uitgegeven door EA. De game speelt zich kort af na Episode 3; Revenge of the Sith. Gebruikers spelen als Cal terwijl hij probeert te overleven en uit de handen van de Galactic Empire probeert te blijven. Tijdens zijn reis bezoekt de jonge Cal zowel nieuwe werelden als iconische werelden uit Star Wars-verhalen, met de hulp van de rebellen-extremist Saw Gerrera en zijn mentor Cere Junda.

Dennis Mons heeft in Los Angeles de game mogen testen en spreekt er vol lof over, hij zegt onder andere het volgende: “ Ontwikkelaar Respawn lijkt het unieke Star Wars-gevoel écht te snappen, iets wat EA, als houder van de licentie, echt wel even nodig heeft.” Lees hier alles over zijn ervaring met de game.

Bekijk hieronder de trailer.

Star Wars Jedi: Fallen Order komt op 15 november uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik ben echt hyped man man man.
  • Wauw!!! Zo zin in deze game!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren