1. Black Ops 4 verdient in eerste weekend 500 miljoen dollar

Black Ops 4 verdient in eerste weekend 500 miljoen dollar

Eerste grote update en Double XP-weekend komt er aan

In de eerste drie dagen sinds release heeft Call of Duty: Black Ops 4 wereldwijd meer dan 500 miljoen dollar opgeleverd.

In het openingsweekend haalde de game dus meer dan een half miljard dollar op. Daarnaast onthult Activision Blizzard dat er meer spelers zijn dan in dezelfde levenscyclus van Call of Duty: WWII en Call of Duty: Black Ops 3.

"Black Ops 4 is als een blockbuster begonnen", aldus Rob Kostich van Activision. "We hebben meer spelers en speeluren dan voorgaande jaren en de hoeveelheid kijkers op Twitch zet een nieuwe standaard en toont hoe leuk Blackout is om te spelen en te kijken."

Ontwikkelaar Treyarch laat weten dat later vandaag een flinke update voor de game uitkomt. Niet alleen moet deze update diverse gameplayelementen aanpassen - al is nog niet bekend wat precies - de update luidt ook het eerste Double XP-weekend in van de game. Tijdens dit weekend kunnen spelers in de multiplayermodus twee keer zoveel XP verdienen. Het is niet bekend of dit ook geldt voor Blackout. In de Zombies-modus kunnen spelers dubbel zoveel Nebulium Plasma verdienen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • ik kan maar moeilijk stoppen met spelen als ik aan Black Ops 4 begin en dit is de eerste Call of Duty sinds jaren waarbij ik dat heb. De game heeft een hele goede flow. Ik speel trouwens voornamelijk multiplayer.
 • @CerandoX.nl Ik besteed momenteel ook al mijn game tijd aan Black ops 4. Ik vermaak me met alle games modes even goed, alleen heb ik tot nu toe het meeste Zombies gespeeld.
 • @CerandoX.nl
  Ik vermaak me er ook dik mee. Hopelijk weten ze deze lijn voort te zetten
 • @CerandoX.nl, is niet zo raar dat je alleen multiplayer speelt als er geen singleplayer is toch? 😆 Maar ik speel het liefst blackout zit een zeer goede pace in potjes gaan net ff sneller dan pubg en het schiet werk is ook beter.
 • @Grombeer
  Haha. Dat onderdeel heet natuurlijk "multiplayer" in Black Ops 4. Ik bedoel dat ik niet zoveel Blackout of Zombies speel. ;-)
 • @CerandoX.nl
  Ik had de game gehaald voor de Blackout modus, maar die heb ik uiteindelijk pas twee keer gestart. Had niet verwacht dat ik de "reguliere" multiplayer modus zo tof zou vinden. Speelt weer net zoals "vroeger".
 • @Gaaiz
  Ik ben ook door Blackout overstag gegaan. De beta van de multiplayer sprak mij niet zo aan en uiteindelijk speel ik die alleen maar. Ik vind het wel jammer dat er drie remakes van maps in de multiplayer zitten. Dat voelt een beetje als recyclen. Ik verwacht zoiets meer als bonus, niet als vervanging van.
 • Is en blijft een schijtgame

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren