1. Call of Duty: Black ops 4 krijgt battle royale-modus

Call of Duty: Black ops 4 krijgt battle royale-modus

Blackout bevat het beste van tien jaar Black Ops

Treyarch heeft tijdens de aankondiging van Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd dat de game een battle royale-modus krijgt.

De modus, Blackout genaamd, betreft de grootste map ooit en bevat 'de beste' elementen uit de drie voorgaande Black Ops-games. Bekende omgevingen uit maps, populaire wapens en favoriete killstreaks worden onderdeel van de modus.

Deze zomer maken Activision en Treyarch meer bekend over Blackout. Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Heel erg benieuwd hiernaar! Vooral omdat ze het er over hadden dat je kon spelen als bekende characters van zowel zombies, als multiplayer en campaign uit eerdere games! Bring it on! :D
 • @Edward the Pirate
  Echt? Dan zullen er veel richtoffens rondlopen denk ik hahaha
 • @blue_blade_3

  Ik ben heel benieuwd hoe ze het gaan doen!
 • En nu breekt de copy paste van Battle Royale los. Alhoewel ik het een leuk genre vind, ben ik benieuwd of het goed is als veel ontwikkelaars het gaan implementeren.
 • @MythicZ

  Op dit moment hoop ik dat veel franchises de BR modus gaan implementeren. Je hebt nu nog maar 2 echt bekende BR games waarvan een (fortnite) het goed doet (performance) op de consoles. BF leent inderdaad meer voor BR. Maar cod gaat nu ook grote mappen gebruiken voor BR. Dan vind ik het arcade schieten van cod toch wat leuker in een BR game.
 • @MythicZ
  Bekende locaties en characters betekent sowieso quick and easy recycling van assets uit eerdere delen in deze CoD BR mode.

  BFV zal ook wel een BR modus hebben. BF leent zich er sowieso beter voor. Eerst maar eens kijken of EA een "eerlijke" progression in BFV probeert te stoppen

  Edit: Deze website is zo kapot als wat. Het laat soms halve berichten zien, dan moet ik eerst mijn reactie in word pasten en dan in een nieuwe reactie hier om het goed te krijgen.
 • Wat zijn ze weer origineel…
 • @Cookie87
  twee nieuwe zombie settings + een rush mode vind ik opzicht wel vernieuwend/ origineel maar het moet natuurlijk wel allemaal waargemaakt worden. Ik ben voorzichtig enthousiast.
 • Ben fan van pubg, ga zeker h1z1 op de ps spelen. Ik heb daarintegen helemaal niks met fortnite. Maar ben zeer benieuwd naar deze battle royale.
 • Ik ben nog niet echt een fan van die 2 bekende BR mode games. Maar characters, locaties en voertuigen etc van de blops serie in een BR mode is wel tof. Brengt mijn herinneringen terug uit de vorige campaign en zombie. Zal er ook die boss van de map eisendrache erin zitten XD. Of die draak

  De Mp is vernieuwd, het is een mix van battlefield stijl met cod. In BF1 heb je 4 classes, medic, scout etc.
  En dat komt terug in blops4. Wat ik jammer vind is de killstreaks, continue bedonderd door bommen, raketten, honden….. plz hou het gewoon.

  Over de zombie, ik kijk er zeker naar uit! 2 nieuwe modes, 3 nieuwe maps waarvan 2 met nieuwe personages, vraag me af of hun verhaallijn naar de richtofen crew leid, net als met de Tranzit crew.
  En BLOOD OF THE DEAD! De crew is terug woohoo, nou ben ik benieuwd hoe ze daar zijn gekomen?
  Of… Als je alle 6 cod zombie strips hebt gelezen kan het zijn dat na strips 6 naar alcatraz zijn geteleporteerd?

  Hier kun je de strips lezen http://readcomiconline.to/Comic/Call-of-Duty-Zombies/Issue-1?id=94079

  Wat ik mij nog afvraag over die Blizzard, spelen we blops4 straks op het netwerk van blizzard en niet meer via Steam?
 • @CloneTrooper

  Schijnt dat het zich afspeelt tussen Zetsoubou no Shima en Gorod Krovi. maar das nog niet zeker

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren