1. Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer, solo-trials en Zombies-modus onthuld

Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer, solo-trials en Zombies-modus onthuld

Traditionele singleplayer-modus ontbreekt

Activision en Treyarch hebben de eerste beelden en details van Call of Duty: Black Ops 4 onthuld.

Call of Duty: Black Ops 4 speelt zich af tussen het tweede en derde deel en focust op meer strategische gameplay in teams van vijf. Bekende Specialists uit Black Ops 3 keren terug en bevatten ieder speciale vaardigheden, zoals het opzetten van barricades. De ontwikkelaar benadrukt dat de game geen wallruns op jetpacks bevat, maar wel slidings en kunnen spelers te allen tijde schieten.

Ditmaal bevat elk wapen unieke attachments en keert het Pick 10-systeem terug. Ook hebben alle spelers nu duidelijke en grotere gezondheidsbalken en werkt het aanvullen hiervan niet meer automatisch, maar met een speciale knop. Beide systemen hebben invloed op elkaar, doordat gezondheid kan worden ingewisseld voor extra vaardigheden.

Hoewel Treyarch het niet concreet heeft benoemd, lijkt het erop dat een klassieke singleplayer-modus ontbreekt. In plaats daarvan bevat de game losse solomissies die de achtergrond van elke Specialist uitlicht.

Tot slot is de iconische Zombies-modus weer terug. IX speelt zich af in een grote arena waarin spelers zich met zwaarden, speren en bijlen moeten verdedigen tegen hordes zombies. Ook krijgt de game een traditionelere map, genaamd Voyage of Despair, en keert een oudere map terug in Blood of the Dead.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de game. Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De pc-versie wordt exclusief speelbaar op Battle.net.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ziet er niet verkeerd uit en heel uitgebreid. Jammer dat ze geen gameplay lieten zien van *hun* battle royal.
 • Holy shit, wat een reveal. Treyarch is back! Jammer van de campaign, maar razend benieuwd naar hun take op de battle royale! De multiplayer ziet er goed uit, en zombies 0_0. Drie maps! Bij launch! EN MOB OF THE DEAD REMAKE IK BEN ZO EXCITED
 • @Edward the Pirate
  Zombies wordt de reden dat ik de game ga kopen. Vind dat zoveel cooler dan online multiplayer
 • @blue_blade_3

  Zombies voor mij the main reason hell yeah! Maar de andere 2 modi lijken me ook echt gewoon super nice om te spelen :D
 • @Edward the Pirate Ik deel je enthousiaste!
  Dit ziet er zo goed uit. En die remaster van Mob of the dead met de oude crew is echt het beste wat ze konden aankondigen. Oh man man man wat word dit vet.
 • Bah bah bah en nog eens bah. Sla hem lekker over….
 • @masters007
  Ok doei
 • @Edward the Pirate

  Mazzel…
 • No campaign = No buy
 • @Ramirez
  Zelf heb ik niks met COD, maar de single player campaign eruit slopen is echt te triest voor woorden.
 • @Piet S. Triest? Je krijgt er 3 zombie storylines voor terug, (voorheen 1 zombie storyline tijdens release) wat overigens ook vele malen populairder is. ;)
 • @Robskeee

  Daar gaat het niet om. Het is cheap en lui om geen goede single player campaign toe te voegen.

  Dat zombie gedoe hoorde extra te zijn naast de single- en multiplayer.

  Dit is gewoon een cheap ass cashgrab op naam van de serie want ze weten dat mensen het toch wel opvreten…waarom dan nog moeite doen?

  Jij tuint er iig in en zo zal je zien dat de campaign vaker uit de serie gesloopt zal worden in de toekomst. Een drup wordt uiteindelijk een stortbui.
 • @Ramirez
  [size=2]Daar is het mee begonnen ja 10 jaar geleden. ' Een leuk extratje '[/size]

  [size=2]Dat zombie gedoe wat je benoemt is in de loop der jaar uitgegroeid tot iets wat vele malen populairder is dan de campaign.
  (En voor sommige ook populairder dan de gebruikelijke multiplayer)
  Heel veel gamers schaffen deze game dan ook alleen aan vanwege de zombies.[/size]
  [size=2]Heb je de presentatie gezien? Moet je dat gejuich eens horen als ze het woord Zombies laten vallen. Veel meer enthousiaste dan bij de rest van de presentatie.

  Nee Ramirez, hier zit je er toch echt flink langs.
  [/size]

  EDIT: Waarom doet de site weer zo vaag?

  [size=2] [/size]
 • @Piet S.

  Je krijgt een supergrote Battle Royale met 10 jaar BO historie, 3 (!!) zombie maps bij release die twee stories vertellen met misschien wel een overlap en een multiplayer die er goed uit ziet. Waarom zijn mensen zo verontwaardigd over geen campaign? Hoeveel % van de COD spelers speelt alleen de campaign? Ik verbaas me hierover lol.
 • @Edward the Pirate Ja gerecycled materiaal dus, heel eenvoudig te maken. Ik zie oude maps en oud materiaal nooit als een pluspunt van een nieuwe game.
 • @Ramirez

  Ik verbaas me echt hierover hoeveel mensen verontwaardigd zijn dat er geen campaign is. Hooguit 5% speelt het misschien van alle COD spelers
 • @Edward the Pirate
  Bron graag.
 • @Piet S. Dat is niet vastgelegd Piet, maar van iedereen die ik ken speelt niemand de singleplayer campaign. ( ik zelf overigens wel )
 • @Robskeee
  Dan nog is 5% een pure gok, die (denk ik) veel te laag is. :)
 • @Piet S. Dat denk ik ook, maar het zal je verbazen hoe weinig man de campaign spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren