1. Signature Weapons aangekondigd voor Call of Duty: Black Ops 4

Signature Weapons aangekondigd voor Call of Duty: Black Ops 4

Activision komt met nieuwe cosmetische varianten

Activision heeft nieuwe cosmetische wapenvarianten met de naam Signature Weapons onthuld voor Call of Duty: Black Ops 4. Dit maakt de ontwikkelaar bekend in een blogpost.

Deze Signature Weapons zijn cosmetische varianten van de originele wapens die te gebruiken zijn in de game. De speler moet verschillende challenges uitvoeren om deze cosmetische varianten vrij te spelen voor hun wapens. Ontwikkelaar Activision maakte expliciet duidelijk dat deze Signature Weapons niet in statistieken zullen afwijken van hun originele varianten. Deze wapens zijn uitsluitend meer gelikte versies van de originele wapens.

Tot nu toe heeft Activision nog niet duidelijk gemaakt wat voor challenges uitgevoerd moeten worden. Wel geven ze aan dat spelers veel tijd in de game moeten gaan investeren om deze varianten vrij te spelen. Deze challenges geven ieder cosmetische beloningen voor de Signature Weapons met als laatste beloning de zogenoemde Mastercraft-versie van dat wapen.

Activision zei verder niet hoe deze Signature Weapons verkregen konden worden in de game. Vermoedelijk zouden supply drops hierin een rol in kunnen spelen. Wel is er onthuld dat een Signature Weapon verkregen kan worden indien de speler een speciale versie van de game aanschaft. Dit betreft de Digital Deluxe, Digital Deluxe Enhanced, Pro Edition en Mystery Box Edition van de game. Met het aanschaffen van deze versies krijgt de speler vanaf de eerste dag de MX-9 Signature Weapon tot zijn/haar beschikking.

Call of Duty: Black Ops 4
MX-9 Signature Weapon

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • "Wel is er onthuld dat een Signature Weapon verkregen kan worden indien de speler een speciale vere van de game aanschaft. Dit betreft de Digital Deluxe, Digital Deluxe Enhanced, Pro Edition en Mystery Box Edition van de game. "

    Dus alleen via special editions?

    Trouwens, die edities… Wat een zooitje…
  • @CerandoX.nl
    Echt he. Gaat nergens meer over. Hou het gewoon op 2 edities: 1 basis en 1 voor de fans.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren