1. Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta krijgt trailer

Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta krijgt trailer

Game komt op 13 november uit

Activision Blizzard heeft een korte trailer uitgebracht van de aankomende bèta voor Call of Duty: Black Ops Cold War.

Activision en ontwikkelaar Treyarch hebben eerder al de precieze data en details van de verschillende bèta's uit de doeken gedaan. PlayStation 4-gamers die het spel hebben gereserveerd kunnen donderdag en vrijdag aan de slag met een exclusieve bèta. Van 10 tot en met 12 oktober mogen alle PlayStation 4-gamers de bèta spelen.

Op 15 en 16 oktober is er nog eens een open bèta op PlayStation 4, terwijl mensen die de game op pc of Xbox One hebben gereserveerd met een exclusieve bèta aan de slag kunnen. Op 17 tot en met 19 oktober is de bèta op alle systemen vrij speelbaar.

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson. De game bevat een multiplayer- en Zombies-modus. Verder is Warzone geïntegreerd in de game, met een battle pass-systeem en gratis content als wapens.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5.

In een korte video van Digital Foundry wordt de bèta op PlayStation 4 Pro gespeeld en wordt gekeken of het spel zich op de console kan meten met maximale pc-settings. Die video is hieronder te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heb er wel weer zin in na Seizoen 6 van MW. Doen ze het erom? Ik hoop dat de snipers generfd zijn in BOCW, anders is het niet veel anders dan Seizoen 6. Haha
  • Vond de Alpha al leuker dan heel Modern Warfare dus ben optimistisch dat de beta ook prima gaat worden met hopelijk een goede cod als resultaat in November.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren