1. Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta met een dag verlengd

Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta met een dag verlengd

Level cap verhoogd naar 40

De Call of Duty: Black Ops Cold War-bèta is met een dag verlengd. Dat laat Activision weten via Twitter.

De extra 24 uur is een beloning voor een opgeloste puzzel op de teaserwebsite van de game, waar spelers verschillende videobanden kunnen kijken die hinten naar het verhaal van de game. In plaats van maandagavond eindigt de bèta dinsdagavond om 19:00 uur.

Het tweede bètaweekend is toegankelijk voor spelers op alle platformen, inclusief cross-play tussen PlayStation 4, Xbox One en pc. Dit weekend verhoogde ontwikkelaar Treyarch het maximale level naar 40, waardoor spelers meer wapens kunnen uitproberen voor de lancering. Ook is Fireteam: Dirty Bomb voor het eerst speelbaar, een grootschalige modus waarbij tien teams van vier bommen op scherp moeten zetten.

Call of Duty: Black Ops Cold War is een direct vervolg op de eerste Black Ops-game. Ontwikkelaars Treyarch en Raven Software voorzien de game van een campagne, Zombies-modus een multiplayermodus. Ook komt een nieuwe Battle Pass beschikbaar, die gekoppeld is aan Warzone.

De game verschijnt op 13 november voor de huidige consoles en pc. Een Xbox Series X-update is aangekondigd voor 8 december.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik zag overgelopen weekend al een video opduiken waarin iemand aimbot had aanstaand. De game is nog niet eens aangegeven en ze zijn er al weer. Ik laat deze mooi aan mij voorbij gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren