1. Eerste balansupdate Call of Duty: Black Ops Cold War al in de maak

Eerste balansupdate Call of Duty: Black Ops Cold War al in de maak

Double XP-periode verlengd tot morgenavond

Er wordt al gewerkt aan een eerste balansupdate voor Call of Duty: Black Ops Cold War.

De shooter verscheen afgelopen week, maar een eerste balansupdate is al in de maak, zo meldt een ontwikkelaar van Treyarch op Twitter. De update waarin de wapens en de scorestreaks op de schop worden genomen om zo de balans te perfectioneren, moet al "in seizoen 1 of sneller" arriveren.

De balansupdate zou als geroepen komen. Veel spelers hebben kritiek op het populaire MP5-submachinegeweer. Volgens velen zou het geweer beter in gevechten van lange afstand zijn dan de sniper rifles in de game.

Treyarch heeft tevens aangekondigd dat de eerste Double XP-periode, die gisteren van start is gegaan, een dag langer loopt. Daardoor loopt deze periode tot aanstaande dinsdagavond. Tijdens Double XP kunnen spelers logischerwijs een dubbele hoeveelheid ervaringspunten in de multiplayer en Zombies-modus vrijspelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zou mooi zijn als ze de crashes oplossen.
 • @CerandoX.nl Crashes?
 • @CerandoX.nl
  Ik had de domme fout gemaakt door de Xbox One versie te spelen op de Series X waardoor hij telkens crashte. Toen geüpgrade naar de next-gen versie voor 5 euro en sindsdien geen last meer. Hele toffe game trouwens.
 • @adutchman Ja hier wilde ik Cerandox ook op attenderen. We hebben afgelopen zaterdag hier met de xboxen bij elkaar gezeten voor de zombiemodus. En bij 1 vriend crashte de hele Xbox Series X continu.

  Bleek inderdaad ook de Xbox one versie te zijn. Daarna geen problemen meer gehad, en nog echt veel strakker en vloeiender beeld ook.
 • @Robskeee2
  Het ziet er echt mooi uit. Die 3 matches die geprobeerd had voor de upgrade speelde ik met 10 fps en op 3/4 van de match crashte de game :)
 • @Robskeee2
  Ik had crashes met de X|S versie. Ik heb de cross-gen versie gekocht en de X|S versie geselecteerd, geïnstalleerd en geopend om te spelen, daarna dus een aantal crashes gehad. Dit is mogelijk een ander probleem dan de verkeerde versie installeren.

  "We’re investigating instances where some players are experiencing game crashes when running the game in 4K."

  https://support.activision.com/black-ops-cold-war/articles/known-issues-in-black-ops-cold-war

  Ik heb overigens de game toch maar voor de zekerheid verwijderd en opnieuw geïnstalleerd door "install all" te selecteren en dus niet een specifieke versie te kiezen voor installatie, gisteren geen last meer van crashes gehad.
 • Is toch kansloos dat ze in het eerste weekend dat het uit is een dubbel xp weekend doen….
 • @leonkwn

  Is altijd al geweest. Ik als speler vind het wel ok hoor. Waarom klagen over iets positiefs?
 • @Pinda NL nja zo snel al dubbel XP, zo gaat het wel heel erg snel. het is wel lekker om al de wapens uit te testen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren