1. Call of Duty: Black Ops Cold War ontvangt volgende week seizoensupdate

Call of Duty: Black Ops Cold War ontvangt volgende week seizoensupdate

Nieuwe maps en modi

Op donderdag 14 januari komt er een update voor het huidige seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War uit.

Dat heeft ontwikkelaar Treyarch aangekondigd. De volledige inhoud van de update is nog niet bekend, maar enkele details zijn al wel naar buiten gebracht.

Zo ontvangt de multiplayer een nieuwe Fireteam-map in de vorm van Sanatorium. Ook verschijnt er een nieuwe modus genaamd Dropkick, waarin twee teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen om nucleaire lanceringscodes te verkrijgen.

Zombies krijgt een nieuwe modus in de vorm van Cranked. Een klok loopt constant af en spelers kunnen de tijd verlengen door zombies te doden. De Onslaught-modus, die exclusief is op PlayStation-systemen, krijgt Raid als map.

Treyarch heeft niet bekendgemaakt of er nieuwe content naar de battle royale-game Warzone komt. Alle details rondom de update moeten volgende week bekend worden gemaakt. Hieronder is een screenshot van de Sanatorium-map te zien.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Laat ze eerst die DMR en Mac-10 in WZ nerfen. By far de meest slecht gebalanceerde wapens sinds de introductie van Warzone.
 • @AWESOMEDUDE3
  Je weet dat deze woensdag generfed zijn? Alleen zie ik zelf nou niet echt verbetering in ze zijn nog steeds erg goed. Is meer wat aan headshots gedaan een DMR is nu niet meer 2 headshots dead. Maar minimaal 3x schieten op het hoofd.

  Zelf vind ik het wel beter dat er meerdere wapens komen in Warzone die van toegevoegde waarde zijn. Ik was het wel zat dat iedereen de Kilo + MP5 gebruikte maar dat er iets meer balans moet inkomen dat is waar. Al is het wel eerlijk dat je op lange afstand iemand neerschiet met een DMR ipv een Kilo.
 • @Snafu9
  Ja maar daar is weinig van te merken. Daarnaast schiet dat wapen vrijwel net zo snel als Fall maar wel met een hogere damage én accurater. Sowieso is het verschil in damage tussen de CW en MW wapens te groot naar mijn mening.
 • @AWESOMEDUDE3
  Daar ben ik het met je eens dat de CW wapens veel beter zijn dan de MW. Ik denk dat het hem hier inzit om je te verleiden om Cold War te kopen om de wapens te levelen. Daarnaast hoop ik wel dat de MW wapens nog een update krijgen of de CW allemaal een downgrade. Maar dat dan wel het nog nuttig is om andere wapens te gebruiken
 • @Snafu9
  Dat vermoeden delen meerdere mensen. Ik ga CW zelf toch ook niet kopen. Elke keer de nieuwste cod ligt ver in verleden. Zeker niet voor die paar potjes WZ - wat nu toch de moeite niet is.
 • Ik heb er geen zin meer in, deze game is technisch gewoon te slecht. Het is wat beter geworden, maar van de week was het weer echt een drama na een update en sindsdien heb ik de game niet meer aangeraakt. Het is echt ongelofelijk hoe dit spel is afgeleverd en ook onderhouden wordt.

  Ik ga wel lekker wat anders spelen i.p.v. mij te lopen ergeren. Misschien dat ik tussendoor even kijk of het beter wordt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren