1. Amsterdam getoond in korte Call of Duty: Black Ops Cold War-video

Amsterdam getoond in korte Call of Duty: Black Ops Cold War-video

Inclusief café De Stier

Een virtuele versie van Amsterdam staat centraal in een nieuwe, korte video van Call of Duty: Black Ops Cold War.

In de video zijn de straten van Amsterdam bij nacht te zien, waar vooral de Nederlandse voorliefde voor fietsen en pallets uit blijkt. Ook wordt er gekeken naar het interieur van café De Stier. Eén van de levels van Black Ops Cold War speelt zich in de Nederlandse hoofdstad af.

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson.

De game bevat een multiplayer- en Zombies-modus. Verder is Warzone geïntegreerd in de game, met een battle pass-systeem en gratis content als wapens. Op PlayStation-consoles is een jaar lang exclusief de Zombies Onslaught-modus speelbaar.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Leuk! Niet de eerste keer dat een Call of Duty iets met Amsterdam doet, de map Frost in Black Ops II is ook een map in Amsterdam. Ik hoop dat dit ook een multiplayer map wordt.

    https://callofduty.fandom.com/wiki/Frost_(Black_Ops_II_Map)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren