1. 'Call of Duty: Black Ops introduceert nieuwe Warzone-map'

'Call of Duty: Black Ops introduceert nieuwe Warzone-map'

Ook zouden 150 health en zwemmen terugkeren.

Volgens bronnen van bekende Call of Duty-YouTuber TheXclusiveAce introduceert de nieuwe Call of Duty onder andere een nieuwe Warzone-map.

In zijn video, die inmiddels is verwijderd, claimt hij beelden te hebben gezien van de aankomende game, die vermoedelijk 'Call of Duty: Black Ops' heet. De game zou 'in een goede staat' zijn en zich afspelen tijdens de Koude Oorlog.

Op het gebied van multiplayer zouden veel aspecten uit Black Ops 4 terugkeren, waaronder 150 health, onbeperkte sprints, teams van zes spelers. Ook zou de game een nieuwe variant van het Pick 10-systeem en de optie om te zwemmen bevatten. De nieuwe Warzone-map zou zich daarnaast in Rusland bevinden.

Momenteel is er officieel nog niks bekend over de nieuwe Call of Duty-game, behalve dat Activision heeft bevestigd dat deze in 2020 moet verschijnen. Volgens hardnekkige geruchten ontwikkelt Teyarch de game samen met Sledgehammer Games en gaat het om een reboot van de Black Ops-reeks. De aankondiging van de game laat waarschijnlijk nog even op zich wachten.

Call of Duty

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dus geen losse maps meer per cod deel maar een extra map in warzone. Dit klinkt heel goed! Wat mij betreft zijn ze met modern warfare weer de juiste weg ingeslagen, hopelijk ook met het aankomende deel.
  • 150 health zou ik echt niet chill vinden. 100 health is prima zo in MW. Anders mag je echt een heel magazijn leeg schieten met een SMG voordat je 1 iemand gekilled hebt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren