1. Call of Duty: Modern Warfare krijgt in-game Tamagotchi

Call of Duty: Modern Warfare krijgt in-game Tamagotchi

Spelers kunnen de 'Tomogunchi' nu aanschaffen

Vanaf vandaag kunnen Call of Duty: Modern Warfare-spelers een zogenaamde Tomogunchi aanschaffen, een in-game Tamagotchi-horloge.

De Tomogunchi-bundel is nu beschikbaar voor duizend Call of Duty-punten (ongeveer tien euro). Tomogunchi leven in het in-game horloge van hun eigenaar en beginnen in ei. Met goede zorg groeit het virtuele dier op naar een kind, tiener en uiteindelijk een volwassene. De Tomogunchi zijn gebaseerd op de Tamagotchi, populair speelgoed uit de jaren negentig.

Spelers verzorgen hun huisdier met het behalen van kills, objectives, killstreaks en het winnen van een pot. Als dat niet gebeurt, word de Tomogunchi depressief en kan het beestje uiteindelijk doodgaan.Hoeveel Tomogunchi er zijn, is nog niet bekend. Mensen hebben tot nu toe een hond, panda, draak en de overleden vorm van een Tomogunchi gezien.

De bundel is vanaf vandaag in Call of Duty: Modern Warfare beschikbaar. Bekijk hieronder de trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Grappige toevoeging, maar niet voor mij.
  • Ik heb na wat afwegen besloten een battlepass te kopen door €5 te spenderen i.c.m. met 500 cod points die ik al had verdiend. Dit in de wetenschap dat als ik voldoende speel ik elk seizoen opnieuw kan kopen met ingame punten.
    Echter als ik sommige bundels zie voor de prijzen vraag ik mij oprecht waarom men dat überhaupt wilt kopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren