1. Xbox One voegt Call of Duty: Modern Warfare 2 toe als backwards compatible-titel

Xbox One voegt Call of Duty: Modern Warfare 2 toe als backwards compatible-titel

Bibliotheek met oudere games blijft groeien

Call of Duty: Modern Warfare 2 is nu beschikbaar als backwards compatible-game op de Xbox One. Microsoft brengt daarmee nog een titel naar een bibliotheek met backwards compatible-titels die steeds groter wordt.

De originele game werd in 2009 uitgebracht en leverde een grote bijdrage in het huidige succes van de Call of Duty-franchise. In de review op Gamer.nl uit 2009 werd de game geprezen voor de weergaloze singleplayer-modus en een verslavend goede multiplayer-modus.

Indien de speler een fysieke kopie van Modern Warfare 2 heeft voor de Xbox 360 kan de game in de Xbox One worden gedaan en een download worden gestart, waarna direct gespeeld kan worden op de console. Als de speler de game digitaal gekocht heeft, verschijnt deze automatisch in de ready to download-sectie.

Microsoft brengt geregeld oudere games uit als backwards compatible-titels. Zo kwamen eerder deze maand twee Tomb Raider-games en Splinter Cell-games naar de Xbox One. Op dit moment zijn er meer dan 400 Xbox 360-games en 30 Xbox-games beschikbaar op de Xbox One.

Xbox One logo

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Kwam er niet een remaster voor deze uit alleen dan met de campaign?
  • Eindelijk , terug de tijd in en MW2 weer gaan doen.

    Dat waren nog eens tijden , 360 was bijna Call of Duty destijds.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren